Show Business

Η Jennifer Lopez θέλει το 2022 να γίνει «καλύτερη σύντροφος» του Ben Affleck

today01/12/2022

Φόντο
Share!

Η Jennifer Lopez θέλει είναι «καλύτερη από ποτέ» το 2022.

Η Jennifer Lopez μοιράζεται τους στόχους της για τη νέα χρονιά και ένας από αυτούς αφορά τον αγαπημένο της, Ben Affleck.

Σε ένα βίντεο που τράβηξε πριν ξεκινήσει την προπόνησή της και το οποίο δημοσίευσε στο Instagram, η 52χρονη τραγουδίστρια ανέφερε: «Σκέφτομαι να είμαι πραγματικά προσεκτική για το πώς θέλω να είναι η ζωή μου. Να γνωρίζω ότι οι σκέψεις μου δημιουργούν τη ζωή μου και να τις κρατάω πραγματικά θετικές, ώστε να μπορέσω να εξελιχθώ και να γίνω ο καλύτερός μου εαυτός φέτος».

Η Jennifer Lopez σημείωσε ότι θέλει να είναι «καλύτερη από ποτέ διανοητικά, σωματικά, πνευματικά, συναισθηματικά» το 2022, σε μια προσπάθεια να «γίνω η καλύτερη μητέρα που μπορώ να γίνω, η καλύτερη σύντροφος που μπορώ να γίνω, να είμαι η καλύτερη φίλη που μπορώ να είμαι, η κόρη, η αδελφή, το αφεντικό, ο άνθρωπος που μπορώ να είμαι».

Η αστέρας της μουσικής έκλεισε το βίντεό της ενθαρρύνοντας τους θαυμαστές της να γράψουν στην ενότητα των σχολίων τους δικούς τους στόχους για τη νέα χρονιά.

Η Jennifer Lopez δεν είναι η μόνη που θέλει να βελτιώσει τον εαυτό της το 2022. Μια πηγή λέει στο «ET» ότι η τραγουδίστρια βοηθάει τον Ben Affleck «να γίνει καλύτερος άνθρωπος και τον παρακινεί να δουλέψει σκληρά».

«Η Jen είναι τόσο υποστηρικτική και πάντα τον εμψυχώνει και του λέει πόσο ταλαντούχος είναι. Ο Ben γυμνάζεται επίσης και αισθάνεται υπέροχα. Ήταν πάντα αστείος, δημιουργικός, έξυπνος και στοργικός, αλλά η διαφορά τελευταία είναι ότι είναι πάντα χαμογελαστός και ευτυχισμένος», σχολίασε η πηγή.

«Μπορείς να πεις ότι είναι τόσο θετικός και εκτιμά το πόσο καλά πάνε τα πράγματα αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε για το ζευγάρι, το οποίο επανασυνδέθηκε πέρυσι και είχε έναν αρραβώνα με άδοξο τέλος στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Σύμφωνα με την πηγή, ο Ben Affleck «είχε σκαμπανεβάσματα πριν φτάσει σε αυτό το σημείο».

«Αγαπάει την Jennifer και λέει ότι τον κάνει καλύτερο άνθρωπο και τον παρακινεί να δουλεύει σκληρά. Θέλει να τη φροντίζει, παρόλο που εκείνη δεν τον χρειάζεται. Αυτός ακριβώς είναι ο τύπος του ανθρώπου που είναι», είπε η πηγή.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)


Share!

Written by: Smart Author

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0%