Show Business

Camila Cabello: «Όλοι μπορούμε να κάνουμε μία θετική αλλαγή χρησιμοποιώντας αυτό που έχουμε»

today03/17/2022

Φόντο
Share!

«Δεν χρειάζεται να έχεις κάποια μεγάλη πλατφόρμα ή πολλά χρήματα ή μεγάλη φήμη για να έχεις θετικό αντίκτυπο στον κόσμο».

Η Camila Cabello υπενθυμίζει σε όλους ότι «μπορούμε να φέρουμε τη θετική αλλαγή ακριβώς εκεί που βρισκόμαστε με αυτά που έχουμε».

Ως πρέσβειρα της L’Oréal Paris, η Camila Cabello συμμετέχει στην ετήσια φιλανθρωπική πρωτοβουλία «Women of Worth» της εταιρείας, η οποία στοχεύει στην ανάδειξη γυναικών που ηγούνται μη κερδοσκοπικών οργανώσεων – και για την pop star, μία πρωτοβουλία όπως αυτή την κάνει να «αισθάνεται ότι πρέπει να κάνω κάτι καλύτερο».

Από την 1η Μαρτίου έως τις 30 Απριλίου, όλοι μπορούν να προτείνουν γυναίκες που ηγούνται φιλανθρωπικών οργανώσεων για την ευκαιρία να λάβουν χρηματοδότηση, καθοδήγηση και μία εθνική πλατφόρμα για να προβάλουν το έργο τους.

«Απλά δίνει μεγάλη έμπνευση το γεγονός ότι δεν χρειάζεται να έχεις κάποια μεγάλη πλατφόρμα ή πολλά χρήματα ή μεγάλη φήμη για να έχεις θετικό αντίκτυπο στον κόσμο», λέει η 25χρονη τραγουδίστρια στο «People» για την πρωτοβουλία.

«Πρόκειται για γυναίκες που απλά βλέπουν μία αδικία ή κάτι για το οποίο πιστεύουν ότι θα μπορούσε να γίνει καλύτερα στην κοινότητά τους, στη γωνιά του κόσμου τους και στο άμεσο περιβάλλον τους», συνεχίζει.

«Αισθάνομαι ότι αυτό απλά υπενθυμίζει σε εμένα και σε όλους ότι μπορούμε να φέρουμε θετική αλλαγή ακριβώς εκεί που βρισκόμαστε με αυτά που έχουμε», υπογραμμίζει.

Μέσω του WomenofWorth.com θα επιλεγούν δέκα γυναίκες που θα λάβουν 20.000 δολάρια για να καλύψουν τις φιλανθρωπικές δράσεις τους

Από την έναρξή της το 2006 μέχρι σήμερα, η πρωτοβουλία έχει προβάλει θέματα που κυμαίνονται από την αντιμετώπιση της ρητορικής μίσους κατά των Ασιατών μέχρι την ευαισθητοποίηση των πολιτών για τις μη επαρκώς καταγεγραμμένες εξαφανίσεις έγχρωμων ατόμων και την επισιτιστική ανασφάλεια.

Για την Camila Cabello, η συνεργασία με μία πρωτοβουλία όπως αυτή είναι αυτονόητη.

«Κάθε φορά που πηγαίνω σε μία εκδήλωση του “Women of Worth”, φεύγω με τόση έμπνευση, με τόση δύναμη και με το συναίσθημα ότι πρέπει να κάνω κάτι καλύτερο και ότι πρέπει να γίνω καλύτερη. Λατρεύω αυτό που πρεσβεύουν. Λατρεύω το πόσο ενδυναμώνουν τις γυναίκες, γι’ αυτό είμαι πραγματικά υπερήφανη που συνεργάζομαι μαζί τους», εξηγεί.

Εκτός από τις φιλανθρωπικές δραστηριότητές της, η τραγουδίστρια ετοιμάζεται επίσης για την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της «Familia» στις 8 Απριλίου.

Η Camila Cabello λέει ότι σε αυτό το άλμπουμ είναι «σίγουρα πιο ειλικρινής και αφιλτράριστη από ποτέ».

«Είναι όλα απλά οι εμπειρίες μου τα τελευταία δύο χρόνια. Όλα είναι καινούργια. Δεν έχω πραγματικά βιώσει ή πει τίποτα από αυτά τα πράγματα πριν», αποκαλύπτει.

Επίσης, προανήγγειλε μέσω των κοινωνικών δικτύων την περασμένη εβδομάδα ένα ημερολόγιο του «Familia» το οποίο, όπως ενημερώνει, θα είναι μέρος της deluxe έκδοσης του άλμπουμ.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μοιράστηκε με τους θαυμαστές της ένα χειρόγραφο μήνυμα που έγραφε: «Σας ευχαριστώ πολύ που ακούσατε και υποστηρίξατε το άλμπουμ μου. Αυτό το ημερολόγιο θα σας δώσει μία μικρή εικόνα από τα παρασκήνια (με κακό γραφικό χαρακτήρα) του “Familia”».

«Είναι μία deluxe έκδοση του άλμπουμ που βασικά συνοδεύεται από ένα ημερολόγιο. Είμαι ενθουσιασμένη που ο κόσμος θα το δει αυτό. Είχε πλάκα να ψάχνω κάθε τραγούδι και να βρίσκω ωραία μικρά γεγονότα και λεπτομέρειες που ο κόσμος δεν γνωρίζει ακόμα», σχολιάζει για το ημερολόγιο.

Η Camilo Cabello περιγράφει μέσα από αυτή τη διαδικασία λεπτομερώς τις εμπειρίες της με το άγχος, για το οποίο λέει ότι η ψυχοθεραπεία τη βοήθησε να το ξεπεράσει.

«Η ψυχοθεραπεία συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό στο να νιώσω καλύτερα», παραδέχεται.

Η τραγουδίστρια ότι άρχισε να επισκέπτεται έναν νέο ψυχοθεραπευτή στην «αρχή της πανδημίας» και αυτό ήταν κάτι στο οποίο ήταν πάντα ανοιχτή.

«Ήθελα να κάνω οτιδήποτε με έκανε να νιώσω καλύτερα. Άρχισα να κάνω διαλογισμό κάθε μέρα. Δούλεψα με μερικούς διαφορετικούς ψυχοθεραπευτές και έτσι βρήκα έναν που αισθάνομαι ότι βοηθάει πραγματικά», λέει.


Share!

Written by: Smart Author

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0%