Featured

Ο Kanye West θέλει να θέσει ξανά υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ

today09/23/2022

Φόντο
Share!

Ο Kanye West δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειές του.

Ο Kanye West αποκάλυψε ότι σκοπεύει να συνεχίσει την καριέρα του στην πολιτική, επιβεβαιώνοντας την πρόσφατη φημολογία ότι θα είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών το 2024.

Αυτή την εβδομάδα, ο Kanye West παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη διάρκειας 20 λεπτών στη Linsey Davis του ABC και μίλησε για τη σχέση του με τα παιδιά του, τις πρόσφατες διαμάχες του brand Yeezy με την Gap και την Adidas και την επακόλουθη απόφασή του να δραστηριοποιηθεί μόνος του στην αγορά, το ιδιωτικό σχολείο που άνοιξε πρόσφατα και την τεταμένη σχέση του με την πρώην σύζυγό του Kim Kardashian.

Σε ένα σημείο, η μακρά συζήτηση στράφηκε στην αποτυχημένη υποψηφιότητα του Kanye West για την προεδρία των ΗΠΑ το 2020, με την Davis να ρωτά τον ράπερ αν έχει «πολιτικές φιλοδοξίες για το μέλλον».

Μετά από την αποτυχημένη προεδρική εκστρατεία του το 2020, για την οποία δαπάνησε πάνω από 12 εκατομμύρια δολάρια από τα δικά του κεφάλαια και συγκέντρωσε μόλις 50.000 ψήφους, ο Kanye West δήλωσε ότι «οπωσδήποτε» σκοπεύει να επιχειρήσει ξανά να διεκδικήσει τον Λευκό Οίκο κάποια στιγμή.

«Εκείνη η στιγμή δεν ήταν η ώρα του Θεού», είπε για την υποψηφιότητά του, που συγκέντρωσε πολύ περισσότερα δημοσιεύματα παρά ψήφους.

«Όταν αφαιρείς την αγάπη και τον φόβο του Θεού, ανοίγεις την αγάπη και τον φόβο για οτιδήποτε άλλο. Και είναι πιο εύκολο να υπάρχουν πρόβατα όταν οι άνθρωποι δεν έχουν τον Θεό. Είναι πιο εύκολο να ελέγχεις τους ανθρώπους, αν οι άνθρωποι δεν ελέγχονται από τον Θεό», συνέχισε.

«Γιατί τότε μπορούν να ελέγχονται από το πόσα likes έχουν ή από το τι συμβαίνει στο TikTok τους ή από το πόσα χρήματα ή από την αντίληψη που έχουν οι άνθρωποι. Αλλά εμείς εδώ έχουμε μόνο ένα κοινό και αυτό το κοινό είναι ο Θεός. Και μας παρακολουθεί ανά πάσα στιγμή. Με προσέχει», ανέφερε.

Ο Kanye West έτυχε περιορισμένης υποστήριξης από τους ψηφοφόρους και δεν περιλαμβανόταν καν στα ψηφοδέλτια σε αρκετές πολιτείες των ΗΠΑ, όπως η Βιρτζίνια, η Δυτική Βιρτζίνια, το Οχάιο, το Ουαϊόμινγκ, το Ιλινόις, το Ουισκόνσιν και η Νότια Καρολίνα.

Δέχθηκε επίσης κριτική από πολλούς συναδέλφους του, αλλά τελικά κατάφερε να συγκεντρώσει περίπου 50.000 ψήφους, το ένα πέμπτο από τις οποίες προήλθε από το Τενεσί.

Ο Kanye West μίλησε για την αποτυχημένη προεδρική του υποψηφιότητα τον Νοέμβριο του 2021 και παραδέχτηκε σε μια μακροσκελή προσευχή του για την Ημέρα των Ευχαριστιών ότι «κατέβηκε για πρόεδρος χωρίς την κατάλληλη προετοιμασία και χωρίς συμμάχους σε καμία πλευρά».

Τον Μάρτιο, η Ομοσπονδιακή Εκλογική Επιτροπή των ΗΠΑ ανέφερε ότι η προεκλογική εκστρατεία του Kanye West – την οποία χρηματοδότησε σε μεγάλο βαθμό ο ίδιος – παραβίασε τους κανόνες για τη συγκέντρωση κεφαλαίων.


Share!

Written by: Smart Author

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0%