Show Business

Η επιστροφή της Olivia Rodrigo στο «High School Musical: The Musical: The Series»

today12/20/2021

Φόντο
Share!

Η επιστροφή της Olivia Rodrigo στη σειρά ήταν αβέβαιη μετά την επιτυχία της καριέρας της στη μουσική.

Αποκαλύφθηκε το μέλλον της Olivia Rodrigo στη σειρά «High School Musical: The Musical: The Series» του Disney+.

Μετά τη σαρωτική επιτυχία του πρώτου προσωπικού άλμπουμ της Olivia Rodrigo, με τίτλο «Sour», εμφανίστηκαν ερωτηματικά για το μέλλον της στο «High School Musical: The Musical: The Series», τα οποία παρέμεναν αναπάντητα.

Ο παραγωγός της σειράς, Tim Federle, δήλωσε σε συνέντευξή του στο «Hollywood Life» τον Αύγουστο ότι η εξέλιξη της τρίτης σεζόν της σειράς του Disney+ ήταν ακόμα αβέβαιη, ειδικά για τον χαρακτήρα που υποδύεται η Olivia Rodrigo, τη Nini Salazar-Roberts.

Το «TIME» ανακήρυξε την Olivia Rodrigo ως «Διασκεδάστρια της Χρονιάς 2021» και στο αφιέρωμα του περιοδικού αποκαλύπτεται ότι η νεαρή σταρ θα επιστρέψει στον ρόλο της για την τρίτη σεζόν του «High School Musical: The Musical: The Series» του Disney.

Τα γυρίσματα της νέας σεζόν της σειράς είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν τον Ιανουάριο, μόλις τρεις μήνες πριν την έναρξη της πρώτης περιοδείας της Olivia Rodrigo, με τίτλο «Sour Tour».

Το πρόγραμμα της περιοδείας περιλαμβάνει 40 συναυλίες σε Βόρεια Αμερική, Ηνωμένο Βασίλειο και Ευρώπη με τη συνοδεία των Gracie Abrams, Holly Humberstone και Baby Queen.

Παράλληλα, η Olivia Rodrigo έχει λάβει επτά υποψηφιότητα για τα Βραβεία Grammy 2022, που θα διεξαχθούν στις 31 Ιανουαρίου 2022, μεταξύ των οποίων από μία υποψηφιότητα για το Τραγούδι της Χρονιάς, το Άλμπουμ της Χρονιάς, την Ηχογράφηση της Χρονιάς και τον Καλύτερο Νέο Καλλιτέχνη.

Η τρίτη σεζόν του «High School Musical: The Musical: The Series» θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ το 2022.


Share!

Written by: Smart Author

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0%