Show Business

Η Taylor Swift είναι η παγκόσμια πρέσβειρα της Record Store Day 2022

today01/21/2022

Φόντο
Share!

Η Taylor Swift θα κυκλοφορήσει επίσης μία ειδική έκδοση βινυλίου για την Record Store Day 2022.

Η Taylor Swift είναι η παγκόσμια πρέσβειρα της Record Store Day 2022.

Η φετινή γιορτή των δισκοπωλείων είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στις 23 Απριλίου για να ενώσει σε όλο τον κόσμο τους μουσικόφιλους, τους καλλιτέχνες και χιλιάδες ανεξάρτητα δισκοπωλεία.

Η Taylor Swift ανέφερε σε δήλωσή της, ανέφερε: «Είμαι πολύ περήφανη που είμαι η φετινή πρέσβειρα της Record Store Day. Τα μέρη όπου πηγαίνουμε για να περιηγηθούμε, να εξερευνήσουμε και να ανακαλύψουμε μουσική νέα και παλιά ήταν πάντα ιερά για μένα».

«Τα δισκοπωλεία είναι τόσο σημαντικά επειδή βοηθούν στη διαιώνιση και την προώθηση της μουσικής ως πάθος. Δημιουργούν σκηνικά για ζωντανές εκδηλώσεις. Απασχολούν ανθρώπους που λατρεύουν τη μουσική σε βάθος και αγνά. Αυτοί οι άνθρωποι και τα καταστήματα πέρασαν δύσκολα χρόνια και πρέπει να στηρίξουμε αυτές τις μικρές επιχειρήσεις περισσότερο από ποτέ για να διασφαλίσουμε ότι μπορούν να παραμείνουν ζωντανές, να παραμείνουν ξεχωριστές και να παραμείνουν ατομικές», συνέχισε.

«Ήταν πραγματική χαρά για μένα να βλέπω τις πωλήσεις βινυλίου να αυξάνονται τα τελευταία χρόνια και εμείς, οι καλλιτέχνες, πρέπει να ευχαριστήσουμε τους θαυμαστές για αυτή την ευχάριστη έκπληξη. Καλή Record Store Day σε όλους! Μείνετε ασφαλείς εκεί έξω», κατέληξε.

Η Taylor Swift έχει κυκλοφορήσει αποκλειστικούς δίσκους βινυλίου για την Record Store Day στο παρελθόν, μεταξύ των οποίων ειδικές εκδόσεις των άλμπουμ της «1989» και «Speak Now» καθώς και μία μονή έκδοση βινυλίου 7″ του single «Gasoline» των Haim στο οποίο συμμετείχε, θα κυκλοφορήσει φέτος μία ακόμα ειδική έκδοση βινυλίου με αφορμή την Record Store Day 2022.

Τα άλμπουμ της Taylor Swift, συμπεριλαμβανομένων των «Folklore», «Evermore», «Fearless (Taylor’s Version)» και «Red (Taylor’s Version)», βρίσκονται συνεχώς μεταξύ των άλμπουμ με τις υψηλότερες πωλήσεις στα δισκοπωλεία εν μέρει επειδή είναι σημαντικό για την ίδια να κυκλοφορούν όλα φυσική μορφή, σε CD και βινύλιο, και να είναι διαθέσιμα στα ανεξάρτητα δισκοπωλεία.

Η συνιδρύτρια της Record Store Day, Carrie Colliton, τονίζει ότι κανείς δεν θα μπορούσε να είναι πιο κατάλληλος για το ρόλο του πρεσβευτή από την Taylor Swift.

«Ο ρόλος του πρεσβευτή της Record Store Day είναι, φυσικά, κάτι που παίρνουμε στα σοβαρά, με την έννοια ότι μας βοηθά να κάνουμε τη δουλειά μας και να αναδείξουμε αυτά τα ξεχωριστά μέρη», είπε.

«Είμαστε αρκετά επιλεκτικοί όσον αφορά τους ανθρώπους που επιλέγουμε και θέλουμε πάντα να είμαστε σίγουροι ότι αυτοί οι πρεσβευτές αγαπούν πραγματικά τα δισκοπωλεία και είναι δημιουργικοί όσον αφορά τους τρόπους με τους οποίους τα τιμούν», πρόσθεσε.

«Αλλά κυρίως είναι ένας τίτλος με τον οποίο θέλουμε να περάσει ο κόσμος καλά και ξέρουμε ότι στην πρέσβειρα της Record Store Day 2022 αρέσει να διασκεδάζει, αγαπάει τη μουσική και αγαπάει τα δισκοπωλεία. Για την 15η Record Store Day και για την πρώτο μας παγκόσμια πρέσβειρα, συνεργαζόμαστε με μια γυναίκα που τα κάνει όλα αυτά και τυχαίνει να είναι μια από τις μεγαλύτερες καλλιτέχνιδες στον πλανήτη», σημείωσε.

Κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της πανδημίας του COVID-19 το 2020, η Taylor Swift βοήθησε στην υποστήριξη των ανεξάρτητων δισκοπωλείων στέλνοντάς τους υπογεγραμμένα αντίτυπα των άλμπουμ – έκπληξη «Folklore» και «Evermore» που κυκλοφόρησε εκείνη τη χρονιά.

Επίσης έκανε επίσης μια δωρεά στο «Grimey’s New & Preloved Music», ένα δισκοπωλείο στη γενέτειρά της, το Νάσβιλ του Τενεσί, για να το βοηθήσει να συνεχίσει να λειτουργεί.

Οι υπεύθυνοι του «Grimey’s», Anna Lundy και Doyle Davis, δήλωσαν: «Η Swift έδειξε την αγάπη και την υποστήριξή της για τα ανεξάρτητα δισκοπωλεία, όχι μόνο υποστηρίζοντας το κατάστημά μας ειδικά κατά τις ζοφερές, πρώτες μέρες της πανδημίας, όταν έκανε δωρεά για να μας βοηθήσει να στηρίξουμε το προσωπικό μας, αλλά και κατευθύνοντας τους πρόθυμους, ενθουσιασμένους και αφοσιωμένους θαυμαστές της σε ανεξάρτητα δισκοπωλεία, μέρη που πολλοί από αυτούς επισκέφθηκαν για πρώτη φορά, ενώ αναζητούσαν τα υπογεγραμμένα CD της».

«Καθώς η Swift μεγάλωνε ως καλλιτέχνης, παρακολουθούσαμε τους θαυμαστές της να μεγαλώνουν μαζί της και την είδαμε με χαρά να παίρνει τον έλεγχο των ηχογραφήσεών της και να συνεργάζεται με μουσικούς όπως ο Jack Antonoff και ο Aaron Dessner, καλλιτέχνες των οποίων η μουσική έχει απήχηση σε καταστήματα όπως το δικό μας εδώ και χρόνια», περιέγραψαν.

«Δεν μπορούμε να σκεφτούμε καλύτερη επιλογή για τον πρέσβη της Record Store Day για το 2022!», ανέφερε.

Ο πλήρης κατάλογος των επίσημων κυκλοφοριών της Record Store Day 2022, μεταξύ των οποίων μια ειδική κυκλοφορία από την Taylor Swift, θα δημοσιευτεί σύντομα.


Share!

Written by: Smart Author

Σχόλια σε άρθρα (0)

Αφήστε ένα σχόλιο

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

0%